Manon Nieboer

bekken fysiotherapeut manon

Manon Nieboer

Bekkenfysiotherapeut io
Zwanger & Fit docent

Bij BekkenZorgNU werken verschillende specialisten samen voor de behandeling van jouw bekken(bodem-) klacht. Het team bestaat uit bekkenfysiotherapeuten, health coaches, sport- en manueel therapeuten.

Maak kennis met Manon

Hallo! Mijn naam is Manon Nieboer en ik ben bekkenfysiotherapeut i.o. bij BekkenzorgNu. Na mijn afstuderen als algemeen fysiotherapeut in 2015 ben ik, via de ZwangerFit-opleiding, veel vrouwen rondom de zwangerschap gaan behandelen. Vanuit hier is mijn interesse voor de bekkenfysiotherapie gekomen en ben ik in 2022 gestart met de masteropleiding. Hiermee is mijn doelgroep weer veel breder geworden: mannen en vrouwen van alle leeftijden met klachten in het bekken(bodem)gebied kunnen bij mij terecht.

In mijn vrije tijd ga ik graag wielrennen en hardlopen, al heeft dit wel een tijdje stilgelegen door de geboorte van mijn prachtige dochter in begin 2023. Ik vind het heerlijk om in de buitenlucht te zijn en te bewegen, want dit is een mooie manier om te ontspannen en tegelijkertijd fit te blijven. Ook in de fysiotherapie ben ik het liefst actief bezig en breng ik veel tijd in de oefenzaal door. De focus in de behandelingen ligt op het bekken en de bekkenbodem, maar ik kijk graag naar de persoon in het geheel!

Maak een afspraak

Wij helpen u graag

Plan direct een afspraak in of stuur ons gemakkelijk een appje.

Je wordt doorverwezen naar de WhatsApp van Medanzo.